Wheels of Freedom Doggariklubilla torstaina 24.5. klo 17:20 Kinopalatsissa

DOKUMENTTIKILLAN DOGGARIKLUBILLA
Aleksi Purasen elokuva
WHEELS OF FREEDOM
+ keskustelu ohjaaja Aleksi Purasen ja tuottaja Pasi Hakkion kanssa Kinopalatsissa torstaina 24.5.2018 klo 17:20

Wheels of Freedom on erilainen roadmovie, jossa liikkeelle lähdetään 9 km tunnissa kulkevalla sähköpyörätuolilla – määränpää Lissabon. Wheels of Freedom on elokuva unelmien tavoittelusta, siitä vaikeasta polusta joka unelmien takana usein jää onnistumistarinoiden varjoon. Ville Jaaranto, 37, on sekä vammaisen kehonsa, kotikaupunkinsa jäykän byrokratian, että omien rutiiniensa vanki joka halua tilanteeseensa muutosta.

Vapaus haaveenaan ja yhdenvertaisuus agendanaan Ville lähtee sähköpyörätuolillaan matkalle Euroopan halki. Matkalla hän huomaa, etteivät hän eikä ympäröivä maailma ole siihen valmiita. Tiukasti ajankohtainen elokuva tarjoilee konkreettisen maiseman sote-Suomesta, jossa arjen harmaudessa kapuloita rattaisiin ropisee enemmän kuin tarpeeksi. Onneksi Ville uskaltaa unelmoida.

Wheels of Freedom on feelgood-elokuva mahdottomalta tuntuvasta unelmasta –tasavertaisuudesta, vapaudesta ja Lissabonista.

Torstaina 24.5. klo 17:20 Kinopalatsissa alkavassa näytöksessä ovat paikalla elokuvan ohjaaja Aleksi Puranen ja tuottaja Pasi Hakkio, joiden kanssa keskustelee Dokumenttikillan toiminnanjohtaja Tapio Rihimäki.

Dokumenttikillan vuoden 2018 jäsenmaksunsa maksaneilla jäsenillä on mahdollisuus saada ilmaislippu näytökseen itselleen ja yhdelle kaverilleen ilmoittautumalla osoitteeseen info@dokumenttikilta.fi viimeistään keskiviikon 23.5. aikana. Kerro ilmoittautuessasi, haluatko yhden vai kaksi lippua.

HUOM! Dokumenttikilta maksaa lipuista, joten ilmoittautumiset ovat sitovia! Liput jaetaan ilmoittautuneille Kinopalatsin aulassa ennen näytöstä.

Tervetuloa!