Suomen elokuvaohjaajaliitto SELO ry hakee osa-aikaista lakimies-toiminnanjohtajaa

Lakimies-toiminnanjohtajan tehtävänä on antaa oikeudellista konsultaatiota liiton jäsenille, edustaa liiton jäseniä sopimusneuvotteluissa ja toimia edunvalvontatehtävissä AV-alalla yhdessä liiton hallituksen kanssa.

Lakimies-toiminnanjohtaja toimii juridisena asiantuntijana elokuvaohjaajien sopimus- ja tekijänoikeusasioissa. Lisäksi lakimies-toiminnanjohtajan tehtävänä on antaa jäsenille koulusta ja edustaa liittoa toiminnanjohtajan roolissa elokuvapolitiikkaan liittyvissä asioissa kotimaassa ja kansainvälisellä tasolla AV-alalla.

Edellytämme osa-aikaiseen (aluksi 1-2 päivää viikossa) ja toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään valittavalta lakimieheltä oikeustieteen kandidaatin/maisterin tutkintoa, osaamista tekijänoikeuden, sopimusoikeuden ja työoikeuden alalta sekä kykyä itsenäiseen ja aloitteelliseen työskentelyyn. Kokemus järjestötoiminnasta ja vahva kiinnostus elokuva- ja av-alaan luetaan eduksi.

Toiminnanjohtajan tehtävän osalta edellytetään riittäviä hallinnollisia taitoja sekä kykyä, innostusta ja oma-aloitteisuutta johtaa ja kehittää liiton toimintaa ja luoda suhdeverkostoja. Tehtävään kuuluu rahoituspohjan varmistaminen ja uusien rahoituskanavien löytäminen.

Vuonna 1983 perustetun yhdistyksemme toiminta keskittyy lähinnä Helsinkiin. Noin 160 jäsenestä lähes 93 prosenttia asuu Helsingissä. Liiton palveluksessa on kaksi henkilöä. Liitolla ei ole tällä hetkellä omaa toimistotilaa.

Tarjoamme joustavan ja itsenäisen työpaikan sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Palkka neuvotellaan erikseen taiteen ja kulttuurin järjestöalan lainopillisten erityisasiantuntijoiden viiteryhmän mukaisesti.

Työsuhde alkaa 8.1.2017. Työsopimuslain mukainen koeaika on 4 kk.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse viimeistään maanantaina 13.11.2017 kello 16.00 mennessä osoitteella info@selo.fi

Otamme yhteyttä haastatteluihin valittuihin viikon kuluessa. Haastattelut toteutetaan Helsingissä 21. ja 22. marraskuuta.

Lisätiedot: Lakimies-toiminnanjohtaja Janne Pellinen p. 050 539 0951 ja hallituksen puheenjohtaja Saara Saarela p. 040 534 5888

www.selo.fi