Soile Mottisenkangas

Soile Mottisenkangas

YhteystiedotContact information

Ohjaaja
MA Film, Screen Academy Skotlanti/Napier Yliopisto

Useiden lyhytelokuvien, dokumenttien ja draaman, jälkeen ensimmäinen pitkä dokumenttielokuva Maria Eveliina valmistui 2013. Raahelais-syntyinen moniottelija ylittää mielellään taiteiden välisiä rajapintoja. Elokuvissa näkyykin teatterin visuaalinen tyyli, kuin myös suomalainen pelkistetty ilmaisu ja valokuva.

Ohjaajan filmografia

Dokumenttielokuva:

  • Maria Eveliina. 2013.
  • Karkasi. 2008.

Lyhytelokuva:

  • Earth 2.0. 2012.
  • Häirikkötehdas. (Bully Factory) 2012.
  • Apple Green Sketch. 2011.
  • Ihan vaa aattelin. 2010.
  • Animaatio Living Room. 2010.
  • Musiikkivideo Kultaiset korvarenkaat. 1996.

Videotaide:

  • Looking for Kea. 2010.
  • Social Timeline. 2009.
  • I do what you do. 2009.
  • I don’t. 2007.