Elokuvasäätiön kansainvälisen osaston työnjako

Suomen elokuvasäätiön kansainvälinen osasto vastaa kotimaisen elokuvan kulttuuriviennistä ja festivaalilevityksestä sekä kulttuuriviennin tukitoiminnasta. Kansainvälisen osaston työnjako on maaliskuusta 2018 alkaen seuraava:

Jaana Puskala
Kansainvälisen osaston päällikkö, p. (09) 6220 3026
Toimii osaston esimiehenä ja osana säätiön johtoryhmää. Vastaa festivaalilevityksestä ja muusta kansainvälisestä promootiosta sekä kulttuuriviennin hanketuesta pitkien elokuvien osalta.

Jenni Domingo
Kulttuuriviennin koordinaattori / pitkät elokuvat, p. (09) 6220 3032
Toimii pitkien näytelmäelokuvien kulttuuriviennin matka- ja materiaalitukien esittelijänä, tekee sopimukset pitkien elokuvien kulttuuriviennin hanketuista ja avustaa asiakkaita hakuprosessissa. Vastaa myös pitkien näytelmäelokuvien festivaalilevityksen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä kv-päällikön ja tuotantoyhtiöiden kanssa.

Suvi Paavola
Kulttuuriviennin suunnittelija / dokumenttielokuvat, p. (09) 6220 3021
Toimii dokumenttielokuvien kulttuuriviennin tukien esittelijänä. Vastaa dokumenttielokuvien festivaalilevityksestä ja neuvoo niiden kansainväliseen kysyntään liittyvissä asioissa. Toimialueeseen kuuluvat elokuvasäätiön tai AVEK:n tuotantotukea saaneet dokumenttielokuvat.

Otto Suuronen
Kulttuuriviennin suunnittelija / lyhytelokuvat, p. (09) 6220 3019
Toimii lyhytelokuvien (mukaan lukien alle 30 minuuttia olevat dokumenttielokuvat) kulttuuriviennin tukien esittelijänä. Vastaa lyhytelokuvien festivaalilevityksestä ja neuvoo lyhytelokuvien kansainväliseen kysyntään liittyvissä asioissa. Toimialueeseen kuuluvat elokuvasäätiön tai AVEK:n tuotantotukea saaneet lyhytelokuvat. Kuratoi myös lyhytelokuvaohjelmistoja Suomen elokuvasäätiön omiin yleisönäytöksiin sekä erikseen sovittaviin tapahtumiin.

Niko Alajoki
Kulttuuriviennin assistentti, p. (09) 6220 3010
Avustaa elokuvien festivaalilevityksessä ja vastaa kopioliikenteen käytännön tehtävistä.