Sanna Kultanen Dokumenttikillan toiminnanjohtajaksi

Dokumenttikillan uudeksi osa-aikaiseksi toiminnanjohtajaksi on valittu tuottaja Sanna Kultanen. Hän on aloittanut tehtävässään tammikuun lopussa.

Sanna Kultasella on monipuolinen tausta av-alalla. Hän on työskennellyt aiemmin elokuvatuottajana mm. Tuffi Filmsissä kolmen vuoden ajan. Lisäksi hän on tehnyt töitä useamman vuoden elokuvafestivaalien ja tapahtumien parissa kuten Rakkautta ja Anarkiaa -festivaalin ammattilaistapahtuman Finnish Film Affairin tuottajana. Lisäksi hän työskenteli vuosia elokuvakomissiotoiminnassa mm. Film Location Finland -hankkeen projektipäällikkönä. Kultanen on Taiteen maisteri Elokuvatuotannon opintolinjalta Taideteollisesta korkeakoulusta.

Dokumenttikilta on Kultaselle tuttu pitkältä ajalta jäsenyyden kautta. Lisäksi hän on ollut Dokumenttikillan hallituksessa vuonna 2008 ja ehti myös toimia muutaman kuukauden killan sihteerinä 2005-2006.

Kultanen toteaa: ”On ilo ja kunnia ryhtyä työskentelemään dokumenttielokuvan etulinjassa. Toivon, että jäsenistöllä säilyy matala kynnys ideoida tapahtumia, ottaa esille kehityskohtia ja osallistua toimintaan, sillä yhdistyksen toiminta muotoutuu sen näköiseksi, millaista toimintaa sen jäsenistö ja hallitus haluavat edistää.”

Dokumenttikilta kiittää DocPoint-elokuvatapahtumat ry:n palvelukseen siirtynyttä edellistä toiminnanjohtaja Tapio Riihimäkeä ansiokkaasta työstä viimeisten kuuden vuoden aikana. Dokumenttikillalla on hyvät edellytykset jatkaa sitoutunutta työtään dokumenttielokuvantekijöiden vertaisverkostona alan kehittämiseksi.

Uuden toiminnanjohtajan tavoittaa tutusta sähköpostiosoitteesta ja puhelinnumerosta: info@dokumenttikilta.fi ja 044 536 3432.

Dokumenttikillan postiosoite siirtyy helmikuun alussa saman korttelin toiseen päähän. Uusi osoite on Dokumenttikilta, c/o Luckan, Yrjönkatu 27, 00100 Helsinki.