MRP hakee taloushallinnon assistenttia

MRP Matila Röhr Productions Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen elokuva-alan kokemuksen omaavaa taloushallinnon assistenttia.

Taloushallinnon assistentti avustaa talouspäällikköä seuraavilla osa-alueilla: laskutus, osto- ja myyntireskontra, kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätöksen tekeminen, viranomaisilmoitukset, tuotantojen budjettiseuranta- ja raportointi eri tahoille mm. Suomen Elokuvasäätiölle ja kansainvälisille rahoittajille. Taloushallinnon assistentin vastuulla on myös muita hallinnollisia tehtäviä sekä yleisiä toimistonhoitoon liittyviä tehtäviä mm. toimistotarviketilaukset.

Työ edellyttää, että olet työskentelyotteeltasi tarkka, itsenäinen ja vastuuntuntoinen. Olet luonteeltasi innostuva ja itseohjautuva sekä hoidat annetut tehtävät loppuun. Koska kyse on pienestä yhtiöstä, yrittäjähenkinen joustaminen ja ryhmässä työskentelyn taito edesauttaa tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. On eduksi että olet numerotarkka mutta hyvä jos hallitset myös suuremmat kokonaisuudet ja pystyt hahmottamaan liiketoiminnan ja numeroiden yhteyden. Sujuva englanninkielen taito on ehdoton edellytys ja ruotsinkielen taito
katsotaan eduksi.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen lisäksi hyvät työsuhde-edut sekä energisen ja luovan työympäristön.

Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään lähettämään 24.8.2018 mennessä osoitteeseen mrp@matilarohr.com