Koneen säätiön apurahahaku 1.-15.9.

Koneen Säätiön vuosittainen apurahahaku on käynnissä! Hakuaika kestää kaksi viikkoa perjantaihin 15. syyskuuta 2017 klo 16 Suomen aikaa asti. Myönnämme apurahoja tieteeseen ja taiteeseen sekä taidetta ja tiedettä yhdistäviin hankkeisiin. Tänä vuonna järjestämme kaksi teemahakua: Naapuridialogit ja Ekologiset kompensaatiot yhteiskunnassa ja kulttuurissa. Ensi viikon hakuinfoja voi seurata suorana Koneen Säätiön Facebook-sivulla.

Koneen Säätiön tavoitteena on luoda edellytyksiä rohkeille tieteen ja taiteen avauksille. Painotamme uutta luovia, uudenlaisia yhdistelmiä sisältäviä ja marginaalisiakin hankkeita. Monialaisuus ja alojen välisten rajojen ylittäminen ovat meille tärkeitä.

Apurahaa voi hakea:

tieteelliseen ja/tai taiteelliseen työskentelyyn tieteellisen ja/tai taiteellisen työn edistämiseen (esimerkiksi alaa kehittävä hanke) tieteelliseen tutkimukseen ja/tai taiteellisen työhön pohjautuvaan työhön (esimerkiksi tieteen ja taiteen saattamiseen erilaisille yleisöille) apurahoja voidaan myöntää myös muuhun kulttuurityöhön

Tuettava tutkimus voi olla humanistista, taiteellista, yhteiskuntatieteellistä tai ympäristöntutkimusta tai monialaista tutkimusta. Kannustamme myös monialaisiin tiedettä ja taidetta yhdistäviin hankkeisiin.

Tänä vuonna apurahahaussa on mukana kaksi teemahakua. Naapuridialogit-teemahaussa [http://www.koneensaatio.fi/naapuridialogit/] kysymme, miten naapurit kommunikoivat ja pyrkivät dialogiin esimerkiksi kielellisistä, kulttuurisista, taloudellisista tai uskonnollisista eroista huolimatta. Ekologiset kompensaatiot yhteiskunnassa ja kulttuurissa -teemahaun [http://www.koneensaatio.fi/ekologiset-kompensaatiot-yhteiskunnassa-kulttuurissa/] tavoitteena on pureutua ekologisiin kompensaatioihin useamman tieteenalan ja taiteen yhteistyöllä.

Seuraa hakuinfoja Facebookissa

Hakuinfotilaisuuksia voi seurata suorana Koneen Säätiön Facebook-sivulla keskiviikkona 6.9. klo 9.30–11 (tilaisuus järjestetään englanniksi) ja torstaina 7.9. klo 16–18.

Lue lisää tilaisuuksista [http://www.koneensaatio.fi/uutinen/neuvontaa-apurahan-hakijoille-elo-ja-syyskuussa/]

Hae apurahaa verkossa

Apurahaa haetaan Koneen Säätiön hakemusten verkkopalvelussa [https://hakemukset.fi/konhaku/UserLogin.aspx].

Hakemus on lähetettävä 15.9.2017 klo 16 (Suomen aikaa) mennessä. Huomaathan, että hakemusten määräaika on aikaisemmasta poiketen jo syyskuun puolivälissä.

Lue muista apurahahaun muutoksista. [http://www.koneensaatio.fi/uutinen/haussa-rohkeita-avauksia/]

Lisäohjeita: Apurahan hakijalle. [http://www.koneensaatio.fi/apurahat/apurahan-hakijalle/]

Lisätietoja:

koneensaatio@koneensaatio.fi, puh. 09 260 0617 (ma-pe 9–16)

Vuonna 1956 perustettu Koneen Säätiö on itsenäinen ja riippumaton organisaatio, joka parantaa maailmaa luomalla edellytyksiä rohkeille tieteen ja taiteen avauksille. Säätiö tukee tieteellistä tutkimustyötä, kulttuuria ja taidetta sekä tieteen yleistajuistamista apurahoin sekä ylläpitää Saaren kartanon taiteilija- ja tutkijaresidenssiä Mynämäellä.

Koneen Säätiö | Tehtaankatu 21 B 49 | 00150 Helsinki

Tel. + 358 9 260 0617

[http://www.koneensaatio.fi]