Dokumenttikillan jäsenenä saat sähköpostitse jäsenkirjeen, jossa on ajankohtaista tietoa dokumenttielokuvaan liittyvistä tapahtumista sekä kutsun puolisenkymmentä kertaa vuodessa järjestettävälle Doggariklubille. Järjestämme myös muun muassa seminaareja, joilla voit päivittää taitojasi tai oppia uutta, sekä tapaamisia, joissa voit tutustua muihin dokumenttialan ammattilaisiin. Lisäksi Dokumenttikillan jäsenet saavat alennusta DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin lipuista. Dokumenttikillan jäsenenä olet myös vaikuttamassa ja tukemassa dokumenttielokuvan ja dokumenttielokuvantekijöiden hyväksi tekemäämme työtä, jota teemme muun muassa rahoittajien suuntaan.

Jäsenmaksu on 40 euroa vuodessa. Jäsenhakemukset käsitellään aina seuraavassa Dokumenttikillan hallituksen kokouksessa ja hyväksytyille jäsenille ilmoitetaan asiasta henkilökohtaisesti.

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja kiinnostuksestasi dokumenttielokuvaan, Dokumenttikillan sihteerille sähköpostitse osoitteeseen info@dokumenttikilta.fi.

Kaikki dokumenttielokuvan parissa työskentelevät tai alaa opiskelevat ovat tervetulleita jäseniksi!

Nimi*

Sähköposti*

Postiosoite

Postinumero

Postitoimipaikka*

Ammatti*

Vapaamuotoinen hakemusteksti*

Tietoni saa julkaista verkkosivujen jäsenluettelossa.