Elokuvasäätiöön viides tuotantoneuvoja käsikirjoitusapurahojen esittelijäksi

Suomen elokuvasäätiöön perustetaan vuoden 2019 alusta alkaen uusi, viidennen tuotantoneuvojan toimi. Uusi tuotantoneuvoja ottaa hoitaakseen käsikirjoitusapurahahakemusten käsittelyn.

Tällä lisäresurssilla elokuvasäätiö pyrkii keventämään tuotannon tuista vastaavien tuotantoneuvojien työmäärää niin, että tuenhakijoiden asiakaspalveluun on käytettävissä enemmän aikaa. Elokuvasäätiön käsittelemien tuotannon tukihakemusten määrä on kolminkertaistunut vuodesta 2010 lähtien ja säätiö on vastaanottanut elokuva-alalta runsaasti palautetta, jossa on toivottu enemmän henkilökohtaista kontaktia hakemusprosessin aikana. Viides tuotantoneuvoja vapauttaa hakemusten käsittelyaikaa muilta tuotantoneuvojilta ja pystyy palvelemaan käsikirjoitusapurahan hakijoita entistä kattavammin.

Säätiön muut neljä tuotantoneuvojaa vastaavat jatkossakin elokuva- ja tv-hankkeiden kehittämistuista, tuotantotuista sekä markkinointi- ja levitystuista. Uusi tuotantoneuvoja on tarkoitus rekrytoida avoimella haulla mahdollisimman pian.

Lisätietoja:
Petri Rossi
Tuotanto- ja kehitysjohtaja
Suomen elokuvasäätiö
p. (09) 6220 3030
petri.rossi@ses.fi