Dokumenttikillan Doggariklubilla Virpi Suutarin Yrittäjä ke 28.3.

DOKUMENTTIKILLAN DOGGARIKLUBILLA
VIRPI SUUTARIN ELOKUVA YRITTÄJÄ
+ keskustelu ohjaaja-käsikirjoittaja Virpi Suutarin ja tuottaja Satu Majavan kanssa
Kinopalatsissa keskiviikkona 28.3. klo 17:45

YRITTÄJÄ on karnevalistinen elokuva yrittämisen innosta ja eetoksesta, kahdesta yrityksestä kahdessa hyvin erilaisessa Suomessa.
Elokuvassa Laineen kuusihenkinen perhe tekee työtä tyhjenevällä kotikylällään Honkajoella. Perhe pyörittää tivolia ja ajaa liha-autollaan ympäri maakuntaa myyden perinnelihaa.

Samaan aikaan pääkaupunkiseudulla Maija Itkonen ja Reetta Kivelä saavat hullun idean valmistaa kaurasta proteiiniruokaa. Naiset hankkivat tehtaan ja tilaavat Kiinasta ensimmäisen tuotantokoneen. Syntyy ihme nimeltä nyhtökaura, jota kaikki haluavat, mutta jota ei aluksi saa mistään.

Yrittäjä on hauskan hellä kuvaus sirkushupeja, lihaa ja kauraa kauppaavista ihmisistä, joilla on intoa ja hullunrohkeutta lähteä tavoittelemaan unelmiaan.

Keskiviikkona 28.3. klo 17:45 Kinopalatsissa alkavassa näytöksessä ovat paikalla elokuvan ohjaaja-käsikirjoittaja Virpi Suutari ja tuottaja Satu Majava, joiden kanssa keskustelee Dokumenttikillan hallituksen varajäsen Isabella Karhu.

Dokumenttikillan vuoden 2018 jäsenmaksunsa maksaneilla jäsenillä on mahdollisuus saada ilmaislippu näytökseen itselleen ja yhdelle kaverilleen ilmoittautumalla osoitteeseen info@dokumenttikilta.fi viimeistään tiistain 27.3. aikana. Kerro ilmoittautuessasi, haluatko yhden vai kaksi lippua.
HUOM! Dokumenttikilta maksaa lipuista, joten ilmoittautumiset ovat sitovia! Liput jaetaan ilmoittautuneille Kinopalatsin aulassa ennen näytöstä.