DocPoint -elokuvatapahtumat etsii uutta toiminnanjohtajaa

DocPoint -elokuvatapahtumat ry etsii uutta toiminnanjohtajaa, kun vuodesta 2012 ansiokkaasti toiminnanjohtajana toiminut Ulla Bergström siirtyy kulttuurikeskus Stoan uudeksi johtajaksi. Ulla Bergströmin kaudella yhdistys on laajentanut toimintaansa mm. lasten elokuvakulttuuriin ja vaikuttavuustuottamiseen.

Toiminnanjohtajalta edellytetään elokuva- ja festivaalikentän sekä tapahtumatuottamisen riittävän laajaa tuntemusta ja verkostoituneisuutta, taloudellista ja hallinnollista kokemusta sekä henkilöstöjohtamisen taitoja.

DocPoint-elokuvatapahtumat ry on vuonna 2001 perustettu aatteellinen yhdistys. Sen tavoitteena on vahvistaa, syventää ja monipuolistaa dokumenttielokuvan asemaa ja sen tuntemusta Suomessa.

Yhdistyksen järjestämiä tapahtumia ovat DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali vuosittain tammi-helmikuussa, valtakunnallinen DOKKINO – Lasten ja nuorten dokumenttielokuvatapahtuma ympäri vuoden, Doc Lounge Helsinki -klubitapahtuma noin kerran kuukaudessa sekä DocPoint IMPACT dokumenttielokuvan vaikuttavuustuottamisen tapahtumakokonaisuus.

Yhdistyksen toimiva johto muodostuu toiminnanjohtajasta ja taiteellisesta johtajasta. Poikkeuksen tekee vain toimintakausi 2018-2019, jonka aikana järjestettävän DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin ohjelmiston taiteellisista valinnoista vastaa kansainvälinen kuraattoriryhmä. Festivaali tuo yleisön koettavaksi yli sadan laadukkaan ja ajankohtaisen dokumenttielokuvan kokonaisuuden, sekä mittavan kattauksen keskusteluja, tekijäkohtaamisia ja avauksia yhteiskunnallisiin teemoihin. Huhtikuussa 2019 yhdistyksen taiteellisena johtajana aloittaa Kati Juurus.

Uuden toiminnanjohtajan kausi alkaa 1.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja täysipäiväinen. Toiminnanjohtaja vastaa tehtävistään yhdistyksen hallitukselle.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee lähettää yhdistyksen hallitukselle viimeistään 7.11.2018 osoitteeseen: websters@dlc.fi.

Haastattelut ja valinta tehdään 12.–16.11.2018.

Lisätietoja antaa:

John Webster, hallituksen puheenjohtaja

websters@dlc.fi

0500 615345